carlosdomingo_safor

  • El Director General de Transport, Carlos Domingo, ha inaugurat la línia Gandia-Castelló de Rugat.

Dijous, 1 de desembre de 2016, s’ha posat en marxa la línia Gandia-Castelló de Rugat. Des del BLOC-Compromís hem aprofitat per traslladar-li que, tot i que és positiu que després d’un any i mig sense línia es torne a restablir, la trobem insuficient, ja que sols fa un viatge d’anada i un de tornada.

Domingo ha explicat que ja s’està redactant el mapa concessional i que esperen estiga acabat a finals del 2017. Les últimes concessions que havia tret a exposició pública el PP, a juny de 2015, quasi sense possibilitat de participar i quan acabava el govern, no continuen la tramitació.
Hem insistit, finalment, en la necessitat que es tinga en compte l’estudi redactat per la Mancomunitat, des de tots els punts de vista de la mobilitat.