Tomàs Ferrandis: “Calen més mitjans aeris”

Tomàs Ferrandis, secretari de política institucional de Compromís de la Safor-Valldigna, ha eplicat que les condicions de l’incendi de Barx han sigut complicades, ja que l’accés al foc per terra es feia complicat. Cobraven importància, aleshores, els mitjans aeris, que Ferrandis ha qualificat “d’insuficients”. En eixe sentit, el també alcalde de Xeresa ha incidit en la falta de punts propers per prendre aigua, a la poca autonomia de vol dels mitjans actuals i a la reivindicació contínua d’augment d’estos.

Agus Brines, regidora-portaveu de Compromís Simat, i Ferrandis han seguit amb preocupació l’evolució de l’incendi que s’ha originat en Barx i que ha entrat a Simat al llarg de la vesprada, en direcció a Xeresa. Brines ha recordat les circumstàncies de l’incendi de setembre de 2010, on també van patir la mateixa manca de mitjans,

Des de Compromís de la Safor-Valldigna han estat en contacte al llarg de la jornada amb el síndic de Compromís, Enric Morera, i amb Juan Ponce, diputat a les Corts també per Coalició Compromís.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *