Compromís convoca a #Gandia escriptores i escriptors per a parlar del sector literari valencià

L’acte tindrà lloc el pròxim dissabte, 8 de març, a les 11 hores, a la Mancomunitat.

tarja escriptors

La sectorial de cultura de Compromís ha organitzat una trobada d’escriptors i escriptores el dissabte 8 de març a les 11 hores en el saló d’actes de la Mancomunitat de Municipis de la Safor-Valldigna, a Gandia.

La jornada és la primera volta que s’organitza i ha estat gestionada per la responsable de l’àrea de sectorials, Maria Josep Ortega, i comptarà amb la presència del diputat de Compromís en les Corts i responsable de cultura i educació, Josep Maria Panyella.

Al llarg de la jornada es discutiran temes literaris com baixada dels subvencions, programes municipals, de promoció lectora l’Associacionisme en el sector literari, el suport governamental als escriptors i a la indústria literària, quin paper tenen hui en dia les biblioteques públiques, etc.

Per a la responsable de les sectorials, Maria Josep Ortega, “jornades com aquesta són el resultat de diverses sectorials que venim realitzant des de fa més d’un any i que s’estan consolidant com una eina fonamental d’ impuls de la participació activa de la ciutadania que, en definitiva, és la forma de fer política de Compromís”.

Un acte de portes obertes, en el qual convergiran escriptors de tots els gèneres i estils i consolidarà  un projecte que permetrà allargar en el temps i dotar de major possibilitats les nombroses trobades a nivell local que s’han anat fent a poblacions de tot el País Valencià.

Arxivat en: Cultura i Educació, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *