El debat de les primàries de Compromís arriba a Gandia, dijous 13 de març

Compromís tanca el cens de les primàries per al Parlament Europeu amb 11.577 inscrits. Dijous, 13 de març, hi haurà un debat de tots els candidats a la Mancomunitat de Municipis de la Safor-Valldigna.

àcteprimariesGandia

A les 00 h d’ahir diumenge va finalitzar el termini per a registrar-se i poder participar en les primàries de la Coalició Compromís per a triar candidats a les eleccions al Parlament Europeu. El cens estarà format finalment per 11.577 persones.

Este cens està composat pels 4.354 militants de Compromís, les 3.712 persones que s’havien donat d’alta com a simpatitzants de la coalició abans d’iniciar-se el procés de primàries i els 3.511 ciutadans i ciutadanes que s’han registrat per a participar en les primàries des que s’obrí el cens el passat 19 de febrer.

El procés de votació es podrà realitzar per via electrònica, del 17 al 19 de març, per correu postal, del 14 al 20, o presencialment el dia 21, en les meses electorals que s’establiran pel territori.

Els 11.577 ciutadans inscrits en el cens de primàries podran triar entre els cinc candidats a cap de llista, Jordi Sebastià, Enric Bataller, Julià Álvaro, Isabel Martí i Pedro Sánchez, i els dèsset candidats per a la resta de la llista.

Precisament, el pròxim dijous, 13 de març, a les 19 hores, la Mancomunitat de Municipis de la Safor-Valldigna acollirà unacte electoral obert amb la presència de totes i tots els candidats.

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *