Converses a peu de carrer i places, cafès, passejades… Més de 30 activitats programades als pobles de la Safor-Valldigna i una presència molt activa a les xarxes socials per a demostrar a la ciutadania que és possible reinventar una Europa de les persones.

El candidat al Parlament Europeu, Jordi Sebastià i els diputats Joan Baldoví, Enric Morera, Fran Ferri o Juan Ponce visitaran durant durant les dues setmanes de la campanya electoral els pobles de la Safor-Valldigna, acompanyant alcaldes i regidors.

rpPrimaveraValenciana

Sota el lema “Per una Europa de les persones”Compromís inaugura hui la seua campanya electoral a la Safor-Valldigna amb sopars populars i pegades de cartells a la majoria dels pobles de la comarca. Durant dues setmanes, la coalició ha programat més de 30 actes amb els quals pretén portar la seua #primaveraeuropea a carrers i places i convèncer la ciutadania de la importància de portar una veu valenciana a Brussel·les que defense els nostres interessos. “Volem recordar-li a la gent la importància que té per als seus interessos les decisions que es prenen a Brussel·les. Per això apostem per una Europa dels pobles. Hem de contribuir al canvi de polítiques, reiventar una Europa de les persones, des de la solidaritat, la democràcia i la sostenibilitat. Necessitem veus valencianes, que no es dobleguen als interessos dels seus partits a l’hora de defensar, per exemple, el camp valencià, la protecció del nostre medi ambient o les infrastructures que tan necessitem per ser competitius i poder eixir quan més prompte millor d’aquesta crisi econòmica terrible”, ha assegurat la portaveu de Compromís per la Safor-Valldigna, Pepa Izquierdo.

10 són els eixos centrals del programa de Compromís-Primavera Europea:

#rescatempersones
#democràciareal
#solidaritat
#europadelspobles
#Drets
#economiaverda
#jovesambfutur
#nodevemnopaguem
#europasostenible
#fraternitatglobal

Pel que fa als actes electorals, Izquierdo ha destacat que s’ha buscat fugir dels mítings clàssics dels grans partits i s’ha apostat per fórmules que són més properes i connecten més amb la gent, com ara passejades pels carrers i places de diferents càrrecs públics de la comarca, a peu de carrer, com ara “les converses al Tossal” amb els diputats Joan Baldoví i Enric Morera o les visites a la Marjal i l’Auir, cafés amb el candidat, Jordi Sebastià, alcaldes i regidors, etc…

Un altre dels punts forts seran les xarxes socials, on Compromís-Primavera Europea hi serà molt present interactuant amb la gent i mostrant imatges en temps reals dels diferents actes d’alcaldes i regidors i de les visites de Sebastià i els diputats Joan Baldoví, Enric Morera, Fran Ferri i Juan Ponce.

Així, el pròxim dissabte, 10 de maig, visitarà Gandia el diputat al Congrés, Joan Baldoví. A les 10.15 h, al carrer Tossal, conversarà a peu de carrer amb la gent que s’hi aprope. Serà l’estrena de les “Converses al Tossal”. Posteriorment, a les 11.15 h, hi ha un café programat al carrer Major (cafeteria Moreno). A les 12 hores i al passeig de les germanies, acompanyarà els regidors Lorena Milvaques i Facund Puig, així com altres militants i simpatitzants de la comarca, al repartiment del material electoral al passeig de les Germanies.

L’acte central de campanya serà el dijous 15 de maig, a partir de les 20.30 hores, al carrer Tossal de Gandia, amb la presència de Jordi Sebastià.