La Safor acollirà la tradicional trobada de Joves del País-Compromís

Podeu consultar la programació al web de Joves del País Valencià-Compromís.

ultimesplaces

Entre les

activitats tradicionals de la formació juvenil Joves del País Valencià- Compromís (abans BLOC JOVE) s’emmarca la Trobada Nacional de Tardor, que en este cas tindrà lloc a la Safor, i més concretament al municipi costaner de Piles este cap de setmana. En paraules d’un dels portaveus de la comarca, Rafa Ferrer: “Estem molt contents de poder rebre la trobada ací. És un cap de setmana ple d’activitats i de xarrades que fomenten la germanor i la formació. Ja es va celebrar fa 5 anys ací a la comarca i és un plaer tornar a rebre’ls i donar-los el tracte tan bo que hem rebut cada vegada que hem anat a les altres comarques”.

En aquesta trobada, ens acompanyaran persones tan rellevants en la nostra formació com el diputat jove de les Corts Fran Ferri, que farà, juntament amb el diputat a la Diputació de Castelló Enric Nomdedéu, una xarrada sobre comunicació política 2.0. També ens visitarà Papi Robles, expresidenta del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana. En paraules de d’Anna Garcia, l’altra portaveu a nivell comarcal: “en Joves del País Valencià- Compromís pensem que la formació sempre ha d’anar unida a passar-ho bé; som els joves els que encapçalarem el canvi en les pròximes eleccions”.

tnt_joventutapoderada

 

La trobada es desenvoluparà des de divendres, quan es farà l’acte de rebuda, i es tancarà diumenge de mati, amb la tradicional assemblea de la formació.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *